Prof. Dr. Jan Victor

Knie

Prof. Dr. Victor is sinds 1 oktober 2011 diensthoofd Orthopedie-Traumatologie van het Universitair Ziekenhuis Gent en doceert aan de Universiteit Gent. Hij studeerde geneeskunde aan de universiteit van Leuven en genoot zijn opleiding in de orthopedie bij Prof. Mulier. Hij volgde een bijkomende opleiding in de orthopedie in Exeter (Verenigd Koninkrijk) en in Salt Lake City (Verenigde Staten). Na zijn opleiding werkte hij tot 1995 als staflid en hoofd van de afdeling kniechirurgie en sportletsels aan de Universitaire Ziekenhuizen Leuven te Pellenberg.
Vanaf 1995 bouwde hij in het AZ Sint-Lucas te Brugge in samenwerking met zijn collega's de afdeling kniechirurgie en sporttraumatologie verder uit.
Hij blijft als consulent verbonden met de dienst orthopedie AZ Sint Lucas Brugge/Orthoclinic Brugge.

Scrollen voor meer informatie
Afbeelding

Consultatieschema

Even

Ma Di Wo Do Vrij Za Zo
Voormiddag
Namiddag
Privaat St-Andries
14u00 - 17u30
Avond

Consultatieschema

Oneven

Ma Di Wo Do Vrij Za Zo
Voormiddag
Privaat St-Andries
8u00 - 12u00
Namiddag
Avond

Specialisatie

Lidmaatschappen en Bestuursfuncties

Hij is gewezen voorzitter van de Belgische Vereniging voor Orthopedie en Traumatologie (BVOT), waar hij nu nog zetelt in het bestuur. Hij is actief lid van de Europese (ESSKA) en Amerikaanse vereniging (American Knee Society) voor kniechirurgie. Hij heeft meerdere publicaties in zijn vakgebied in nationale en internationale tijdschriften.

Onze dokters met dezelfde specialisaties