Orthoclinic Symposium 2018: 'Kniechirurgie: nu, later en beter'

05.10.2018

Het jaarlijkse Orthoclinic Symposium werd dit jaar gehouden op 5 oktober 2018 en vond plaats in het congrescentrum van het Oud Sint-Jan in Brugge.

Met het onderwerp: “ Kniechirurgie: nu, later en beter “, werd een breed spectrum aan kniepathologieën en hun behandelingen besproken. Gaande van operatieve behandeling voor geïsoleerde kraakbeenletsels tot prothesechirurgie en revalidatie na kruisbandherstel. Naast pediatrische kniechirurgie en traumatologie, werd ook de evolutie van de kniechirurgie en de plaats van de robotchirurgie meer toegelicht. Eminente sprekers deelden hun ‘expert opinions’ met het talrijk opgekomen publiek. Objectieve feiten werden complexloos verweven met de nodige relativering en zelfreflectie.

Het volledige programma van het symposium stond in kader van de pensioenviering van Dr. Bruno Vandekerckhove die met zijn jarenlange ervaring in traumatologie en kniechirurgie een mooi slotpleidooi gaf en het publiek met enkele kritische bedenkingen uitnodigde voor een afsluitende receptie.

01
08
Terug naar het overzicht met alle nieuws

Vorige

Volgende