Artsen

>
>
Team Orthoclinic > Dr. Bruno Vandekerckhove >

 

 

Dr. Bruno Vandekerckhove

 

Dr. Bruno Vandekerckhove is lid van de dienst Orthopedie AZ Sint-Jan Brugge sinds 1985.

Hij is afgestudeerd als Doctor in de Genees-, Heel- en Verloskunde aan de universiteit van Gent in 1979 en als Orthopedisch chirurg in 1984 na een opleiding in het AZ Sint-Jan en aan het UZ Gent.

Nadien volgde hij een bijkomende specialisatie in de arthroscopie en kniechirurgie in Oswestry Engeland en Linköpping Zweden.

Verder heeft hij ook een postacademische vorming als gerechtelijk expert gevolgd en is hij een erkend specialist in de evaluatie van menselijke schade.

Zijn orthopedische interesses gaan uit naar chirurgie van de knie, Sporttraumatologie en Traumatologie.

Hij is lid van de erkenningscommisie orthopedie, de Belgische vereniging van Orthopedie en Traumatologie (BVOT), de European Society for Sports Traumatology, Knee surgery and Arthroscopy (ESSKA),de International Society for Arthroscopy, Knee surgery and Orthopedic Sports Medicine (ISAKOS) en AO international.

Hij was de voormalige voorzitter en secretaris van de Belgische Vereniging voor arthroscopie (ABA). Hij is een stichtend lid van de Belgian Orthopaedic Trauma Association (BOTA). Vanaf 1 januari 2016 is hij voorzitter van de Belgian Knee Society (BKS).

 

 

Curriculum Vitae

Terug